Det här är Sportbytarbutiken

Sportbytarbutiken startade 2013 och affärsidén är att sälja och förmedla begagnad bra sportutrustning för barn och vuxna. Alla ska ha möjlighet att sporta och hitta idrottsintressen genom att testa olika sporter. Många idrotter är dyra och då kan begagnad utrusning vara ett bra komplement. Genom att återanvända och förmedla sin gamla utrustning får man tillbaka lite pengar samtidigt som man gör någon annan glad. Sportbytarbutiken är den miljömedvetna sportbutiken.

Enklare att sälja

Vi tar hand om försäljningen och när varan är såld får du pengarna till ditt bankkonto. Avisering sker via epost.

Enklare att köpa

Kunderna har möjlighet att prova den utrustning som hon/han är intresserad av i butiken, flera storlekar på samma ställe. Du får hjälp av engagerad personal.

Fler storlekar och modeller finns på en och samma plats. Du får hjälp av kunnig och engagerad personal. Får du problem med varan efter köpet hjälper vi dej att lösa det.

Från skridskor till pengar – busenkelt!

Sportbytarbutiken är ett enkelt och bekvämt sätt att sälja och köpa sportutrustning. Som köpare har du ett stort urval till bra priser att välja mellan. Som säljare är det enkelt och bekvämt att sälja. Inga tider att passa och pengarna kommer efter försäljning direkt in på ditt bankkonto. Du som säljare lämnar in varorna i butiken. Vi hjälps åt med värderingen. Av försäljningspriset tar Sportbytarbutiken 40% upp till 2000kr (dvs max 800kr i provision). Försäljningsbelopp minus provision betalas ut till säljarens bankkonto efter nästkommande månadsskifte.  Sportbytarbutiken är registrerad begagnathandlare och vi följer polisens riktlinjer för handel med beg.varor.

Vi har låg provision och vi har utvecklat ett eget system för att hantera automatiserade utbetalningar till våra kunder.

Samla ihop dina prylar

Har du sportutrustning i garage och förråd som du inte använder längre?
Låt någon annan få glädje av dem!

Lämna in och prissätt

Lämna in dina hela och rena varor till oss, tillsammans väljer vi ett lämpligt försäljningspris.

Varan säljs hos oss

Varorna exponeras i vår butik och på vår hemsida. När varorna är sålda kontaktas säljaren via e-post.

Få pengarna direkt på kontot